Loader

Pizza το Σαββατόβραδο part 4

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1δόση ζύμη για πίτσα της αρεσκείας μας + αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου και λάδι για το ταψί

150γρ.τυρί κρέμα

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

2φλ.γκούντα τριμμένη ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας

2μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

2πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες

Πιπέρι

6φέτες μπέικον κομμένες στη μέση

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας σε λαδωμένο ταψί και την αλείφουμε με το τυρί κρέμα. Διασκορπίζουμε από πάνω το γκούντα. Ρίχνουμε το μπέικον, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *