Loader

Nasi coreng,Ινδονησιακό ρύζι

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Γλυκοπατάτα tex mex

Συστατικά  

Λάδι
3 αυγά χτυπημένα με λίγο αλατοπίπερο
1 πιπεριά τσίλι ψιλ/νη
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 σκελ.σκόρδο
2 καρότα τριμμένα
200γρ.μανιτάρια σε φέτες
250γρ. αρωματικό ρύζι βρασμένο (basmati,thai,yasmin)
2κ.σ.σκούρα ζάχαρη
2κ.σ. σόγια σος
1 αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και τηγανίζουμε εκεί τα αυγά σε ομελέτα αρκετά λεπτή. Την αφήνουμε στην άκρη και την κόβουμε σε λωρίδες. Ζεσταίνουμε λίγο ακόμα λάδι στο ίδιο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι ,το σκόρδο, τα μανιτάρια και την πιπερίτσα για περίπου 10 λεπτά. Ρίχνουμε και το ρυζάκι και ανακατεύουμε. Σωτάρουμε άλλα 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη σόγια Σερβίρουμε με τις λωρίδες της ομελέτας και τα μπαστουνάκια του αγγουρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *