Loader

Muffins αλλαντικών

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

  • Brownies μερέντας χωρίς αυγά

 

Συστατικά  

 

1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2φλ.λάδι
2φλ.αλεύρι
1φλ.τριμμένο γκούντα
1 αυγό
1φλ.αλλαντικά ψιλ/να
1κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.αλάτι
1φλ.χυμός ντομάτας
3φέτες έμενταλ κομμένες σε τετραγωνάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνουν. Βάζουμε σε βαθύ μπωλ το αλεύρι, το γκόυντα,τα αλλαντικά,τη ρίγανη και το αλάτι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο και ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μαζί με το λάδι, το αυγό χτυπημένο και το χυμό ντομάτας. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά, κυκλικά μέχρι να αποκτήσουμε ένα παχύρευδτο χυλό όχι πάρα πολύ πηχτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι για muffins και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Στην κορυφή τοποθετούμε από ένα τετραγωνάκι έμενταλ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.