Mini sandwich από κολοκυθάκια
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1μεγάλο στρογγυλό κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές
2φέτες γαλοπούλα χοντροκομμένη
50γρ.φέτα
1κ.σ.γιαούρτι
Αλατοπίπερο
1κρεμμυδάκι φρέσκο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψήνουμε τις φέτες του κολοκυθιού στην τοστιέρα να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Βάζουμε στο multi τη φέτα, το γιαούρτι, το αλατοπίπερο και το κρεμμυδάκι και τα χτυπάμε καλά. Στρώνουμε τις μισές φέτες κολοκυθιού σε ένα πιάτο και από πάνω ακουμπάμε ένα κομμάτι γαλοπούλας όσο περίπου το μέγεθος του κολοκυθιού. Αλείφουμε με το μείγμα φέτας και καλύπτουμε με μια ακόμα φέτα από τα κολοκυθάκια. Πασπαλίζουμε με λίγο πιπεράκι ή ραντίζουμε με ελάχιστο λάδι και σερβίρουμε.