Loader

Mini σκορδόψωμα με φέτα

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:10 ω
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 2:10 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

4φλ.αλεύρι

1φακελάκι ξερή μαγιά

1κ.γλ.αλάτι

1/2κ.γλ.πιπέρι

1/2κ.γλ.ζάχαρη

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1φλ.χλιαρό νερό

4κ.σ.λάδι

12φέτα κομμένη σε κύβους

1κ.σ.ρίγανη

Σουσάμι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από τη φέτα, το λάδι και το σουσάμι)αφήνοντας τελευταίο το νερό. Προσθέτουμε το λάδι και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Την αφήνουμε σκεπασμένη με πετσέτα για μια ώρα.

Βήμα2

Στη συνέχεια την μοιράζουμε σε 12 μπαλάκια και με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακούβα ώστε να χώσουμε μέσα τον κύβο της φέτας. Το κάνουμε πάλι στρογγυλό μπαλάκι και το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Σερβίρονται ζεστά μαζί με λίγο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή και κρύα.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *