Loader

Mac ‘n cheese με μπέικον και μυρωδικά

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

 

200γρ.ριγκατόνι

Βούτυρο

1/2φλ.γάλα

3φέτες μπέικον ψιλ/νες και ψημένες στο γκριλ

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Αλατοπίπερο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

1κ.γλ.εσταγκόν

1/3φλ.ψίχουλα ψωμιού

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Τα μεταφέρουμε πάλι μέσα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα μυρωδικά, φρέσκα και ξερά, το αλατοπίπερο, το τυρί, το γάλα και το μπέικον. Ανακατεύουμε καλά και τα μεταφέρουμε σε βαθύ σκεύος φούρνου. Πασπαλίζουμε με τα ψίχουλά ψωμιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 9-10 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *