Loader

French toast στο φούρνο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

8φέτες ψωμί του τόστ

200γρ.τυρί κρέμα

4αυγά χτυπημένα

1φλ.γάλα

1κ.γλ.κανέλα

1/3φλ.μέλι και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλείφουμε τις 4 φέτες του ψωμιού με το τυρί κρέμα και τις ακουμπάμε τη μια δίπλα στην άλλη σε ένα ταψάκι. Καλύπτουμε με τις υπόλοιπες φέτες του ψωμιού. Χτυπάμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με αυτό τα υλικά του ταψιού. Αφήνουμε στο ψυγείο, καλυμμένα όλα το βράδυ. Την επόμενη το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με λίγο επιπλέον μέλι.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *