Loader

Feijoada από την Βραζιλία

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

200γρ.φασόλια μαύρα από κονσέρβα
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
4φέτες μπέικον ψιλ/νες
1λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φύλλα δάφνης
1φλ.νερό

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το μπέικον και το λουκάνικο. Προσθέτουμε τα φασόλια, τα φύλλα δάφνης, το αλατοπίπερο και το νερό και αφήνουμε να σιγοψηθούν όλα μαζί περίπου 20 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *