Loader

Corn frankies

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

5λουκάνικα Φραγκφούρτης
3/4φλ.καλαμποκάλευρο
1/4φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κρεμμύδι μικρό τριμμένο
Αλατοπίπερο
250ml σόδα
Λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 2 είδη αλευριού, τη σόδα, το αλατοπίπερο, τον μαιντανό και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενή χυλό. Βάζουμε το λάδι να κάψει και βουτάμε μέσα στο χυλό ένα ένα τα λουκάνικα να καλυφθούν με το χυλό που είναι κολλώδης. Τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι προσεχτικά και τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Σερβίρουμε τα λουκανικάκια μας ζεστά με μπόλικη σαλατούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *