Loader

Cheesecake brownies με φράουλα

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΚΑΛΥΨΗ CHEESECAKE

225γρ.τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

2αυγά

1/2φλ.ζάχαρη

1βανίλια

1φλ.γιαούρτι

1/2φλ.μαρμελάδα φράουλα

ΓΙΑ ΤΑ BROWNIES

1/2φλ.αλεύρι

1/2φλ.ζάχαρη

Μια πρέζα αλάτι

1/2κ.γλ.σόδα

1/3φλ.κακάο

1/2φλ.γιαούρτι

1αυγό

3κ.σ.γάλα

1βανίλια

100γρ.λευκή σοκολάτα χοντροτριμμένη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ετοιμάζουμε την επικάλυψη cheesecake. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα. Το κρατάμε στην άκρη. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά ,εκτός από τη λευκή σοκολάτα,με τελευταίο το αλεύρι. Τα μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι ή ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Αραδιάζουμε από πάνω τη λευκή σοκολάτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το μείγμα cheesecake. Χτυπάμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι τη μαρμελάδα να μαλακώσει και την περιχύνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια του κέικ να πάει παντού η μαρμελάδα όπως κάνουμε και σε ένα κέικ μαρμπέ. Ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *