Loader

Bellini

2013-05-30
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σπιτική λεμονάδα με λεβάντα

  • Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι

  • Ζηλευτή λεμονάδα με αγγούρι

  • Ρόφημα για την κατακράτηση από βότανα

  • Sassy Water

Παρόμοια είναι η διαδικασία που ακολουθείται και για την κατασκευή του Rossini, αντικαθιστώντας τα ροδάκινα και το λικέρ ροδάκινου με φράουλες (10-12 κομμάτια) και λικέρ φράουλας αντίστοιχα.

Συστατικά

80 ml ξηρή σαμπάνια ή άλλη καλής ποιότητας

2 κίτρινα ροδάκινα

ελάχιστες σταγόνες Peach schnapps

πάγο

Method

Step 1

Προετοιμάστε ένα ποτήρι τύπου Flûte γεμίζοντας το με πάγο και νερό ώστε να είναι παγωμένο. Καθαρίστε τα ροδάκινα και κόψτε τα στη μέση ώστε να αφαιρέσετε τα κουκούτσια. Στη συνέχεια κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και πολτοποιείστε τα σε ένα μίξερ. Όταν το ποτήρι είναι έτοιμο αφαιρέστε το πάγο και ρίξτε στη συνέχεια περίπου 40 ml από το πολτό ροδάκινου που φτιάξατε. Προσθέστε ελάχιστες σταγόνες Melocotón και συμπληρώστε με σαμπάνια. Τέλος ανακατεύετε ελαφρώς με κουταλάκι ανάμειξης και σερβίρετε αμέσως

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *