Loader

Ψωμομπαστουνάκια με μοτσαρέλα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

1 ½ φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

1δόση ζύμη για πίτσα

Λάδι

Σκόρδο σκόνη

Ρίγανη

Σουσάμι μαύρο και άσπρο

Χοντρό αλάτι

1φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Αλεύρι για την επιφάνεια κοπής

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανοίγουμε ένα κομμάτι από τη ζύμη με ένα πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια και με ένα μαχαίρι κόβουμε λωρίδες, 3 δάχτυλα περίπου. Πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα να πάει παντού και κλείνουμε σε ρολό σφιχτά ώστε να μην ανοίξει κατά το ψήσιμο. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με την υπόλοιπη ζύμη.

Βήμα2

Με ένα πινέλο αλείφουμε τα μπαστουνάκια με λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε πάνω τους την παρμεζάνα, το χοντρό αλάτι και τα σουσάμια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε ζέστα, αλλά μπορούμε να τα βάλουμε στην κατάψυξη και να τα ζεστάνουμε ελαφρά στο φούρνο μικροκυμάτων.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *