Loader

Ψωμί με παρμεζάνα και πιπεριά Φλωρίνης

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

2φλ.αλεύρι για όλες της χρήσεις

1πρέζα ζάχαρη

1πρέζα αλάτι

1/2κ.γλ.πιπέρι

2κ.γλ.σόδα φαγητού

1/3φλ.λάδι

2/3φλ.γάλα

3αυγά χτυπημένα

1φλ.παρμεζάνα τριμμένη

2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο και τη σόδα. Ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και το λάδι και τα ρίχνουμε στο μείγμα αλευριού. Προσθέτουμε το τυρί και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά με κουτάλα. Το μεταφέρουμε σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε φέτες για να σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *