Ψωμί με παρμεζάνα και πιπεριά Φλωρίνης
2013-06-01- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 35λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία
(4 / 5)
1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2φλ.αλεύρι για όλες της χρήσεις
1πρέζα ζάχαρη
1πρέζα αλάτι
1/2κ.γλ.πιπέρι
2κ.γλ.σόδα φαγητού
1/3φλ.λάδι
2/3φλ.γάλα
3αυγά χτυπημένα
1φλ.παρμεζάνα τριμμένη
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο και τη σόδα. Ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και το λάδι και τα ρίχνουμε στο μείγμα αλευριού. Προσθέτουμε το τυρί και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά με κουτάλα. Το μεταφέρουμε σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε φέτες για να σερβίρουμε.