Loader

Ψωμί με μπύρα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 2:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

500γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
500γρ.μπύρα
2κ.σ.λάδι
1κ.σ.ζάχαρη
Αλάτι
1κ.σ.γλυκάνισο
Σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και ραντίζουμε με λίγο αλέυρι και σουσάμι. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το γλυκάνισο και χτυπάμε στο μίξερ ρίχνοντας σιγά σιγά την μπύρα. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ραντίζουμε με μπόλικο σουσάμι. Ψήνουμε στους 180C για 1 μισή ώρα. Το ξεφορμάρουμε αφού το αφήσουμε να κρυώσει λίγο.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.