Loader

Ψωμάκια καρότου γεμιστά με λάχανο και τυρί

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά


Ζύμη που περίσσεψε από τα κριτσίνια καρότου
Λάχανο
Σελινο
Γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
Λάδι
Σωτάρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε στο λάδι το λάχανο με το σέλινο σε λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και απομακρύνουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο. Ρίχνουμε το τυράκι και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε σε ένα πιατάκι μια μπαλίτσα από τη ζύμη στο μέγεθος ενός πιάτου του φλιτζανιού του καφέ. Βάζουμε στο κέντρο μια κουταλιά από τη γέμιση λάχανου και το κλείνουμε καλά πλάθοντας το στρογγυλό. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.