Loader

Ψωμάκια καρότου γεμιστά με λάχανο και τυρί

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά


Ζύμη που περίσσεψε από τα κριτσίνια καρότου
Λάχανο
Σελινο
Γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
Λάδι
Σωτάρο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σωτάρουμε στο λάδι το λάχανο με το σέλινο σε λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και απομακρύνουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο. Ρίχνουμε το τυράκι και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε σε ένα πιατάκι μια μπαλίτσα από τη ζύμη στο μέγεθος ενός πιάτου του φλιτζανιού του καφέ. Βάζουμε στο κέντρο μια κουταλιά από τη γέμιση λάχανου και το κλείνουμε καλά πλάθοντας το στρογγυλό. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *