Loader

Ψαρονέφρι σε αραβική πίτα με φέτα και ελιές

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

600γρ.ψαρονέφρι
3-4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
5-6 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
150γρ.φέτα θρυμματισμένη
100γρ.ρόκα
Λάδι
Αλατοπίπερο
αραβικές πίτες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Aλατοπιπερώνουμε το κρέας μας γύρω γύρω και το τοποθετούμε σε ταψάκι. Ρίχνουμε λάδι και ελάχιστο νεράκι. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200C για 30 λεπτά. Κατόπιν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και να κάνει κρούστα. Βάζουμε λαδάκι σε αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να χλιαρύνουν λίγο. Κατόπιν τα ανακατεύουμε με τις ελιές τη φέτα το πιπέρι και τη ρόκα κομμένη με τα χέρια. Για το σερβίρισμα ζεστάινουμε λίγο τις πιτούλες σε ανιτκολλητικό τηγάνι, χωρίς κάποια λιπαρή ουσία. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε κάθε πίτα μια φέτα ψαρονέφρι και από πάνω το μείγμα με τα κρεμμυδάκια που ετοιμάσαμε. Τις τυλίγουμε σε ρολά ή ανοιχτές για να τις φάει όπως θέλει ο καθένας και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *