Loader

Ψάρι φιλέτο με τζίντζερ και κινέζικο λάχανο

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

4 φιλέτα ψάρι
1κ.σ. τζίντζερ σκόνη
300γρ. κινέζικο λάχανο ψιλ/νο
1κ.γ.πιπέρι κόκκινο ή τσίλι σκόνη
3 σκελ.σκόρδο λιωμένες
3κ.σ. σησαμέλαιο
3κ.σ. σόγια σος
1κ.σ. λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Τοποθετούμε τα ψάρια σε ταψί και σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε καλά 2 σκελίδες σκόρδο,το σησαμέλαιο,την σόγια, το πιπέρι και το τζίνζερ. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τα ψαράκια μας και ψήνουμε για 30 λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το λάχανο. Βάζουμε το λαδάκι σε κατσαρολάκι και σωτάρουμε εκεί το λάχανο με τη 1 σκελίδα σκόρδο που φυλάξαμε. Σωτάρουμε για 5-10 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί το λάχανο. Σερβίρουμε στο πιάτο από ένα φιλέτο ψάρι και δίπλα τοποθετούμε το λάχανο. Αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε επιπλέον σόγια στο σερβίρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *