Loader

Ψάρι φιλέτο με τζίντζερ και κινέζικο λάχανο

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Μανιτάρια γεμιστά με κοτόπουλο και τυρί κρέμα

 

Συστατικά  

4 φιλέτα ψάρι
1κ.σ. τζίντζερ σκόνη
300γρ. κινέζικο λάχανο ψιλ/νο
1κ.γ.πιπέρι κόκκινο ή τσίλι σκόνη
3 σκελ.σκόρδο λιωμένες
3κ.σ. σησαμέλαιο
3κ.σ. σόγια σος
1κ.σ. λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Τοποθετούμε τα ψάρια σε ταψί και σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε καλά 2 σκελίδες σκόρδο,το σησαμέλαιο,την σόγια, το πιπέρι και το τζίνζερ. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τα ψαράκια μας και ψήνουμε για 30 λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το λάχανο. Βάζουμε το λαδάκι σε κατσαρολάκι και σωτάρουμε εκεί το λάχανο με τη 1 σκελίδα σκόρδο που φυλάξαμε. Σωτάρουμε για 5-10 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί το λάχανο. Σερβίρουμε στο πιάτο από ένα φιλέτο ψάρι και δίπλα τοποθετούμε το λάχανο. Αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε επιπλέον σόγια στο σερβίρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *