Loader

Ψάρι φιλέτο με γλυκόξινη κρούστα και noodles

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Κρύα ζυμαρικά με blue cheese

  • Μακαρονόπιτα για παιδιά

 

Συστατικά  

3 φιλέτα ψαριού (ότι ψάρι προτιμάτε)
1κ.σ. μέλι
2κ.σ.σάλτσα σόγιας
Χυμό από ένα λεμόνι
4κ.σ. σησαμέλαιο
1κ.γλ.τσίλι σκόνη
250γρ.noodles
150gr.αρακά ή κόκκινα φασόλια
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε τη σόγια με το μέλι και λίγο χυμό λεμονιού. Το ρίχνουμε στα φιλέτα ψαριού που έχουμε τοποθετήσει σε ταψάκι. Ετοιμάζουμε ένα dressing με το σησαμέλαιο,το υπόλοιπο χυμό λεμονιού και το τσίλι. Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τον αρακά ή τα φασόλία και το dressing που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Σερβίρουμε το ψάρι πάνω στα noodles μόλις ψηθούν και κάνουν μια τραγανή κρούστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.