Loader

Χωριάτικες τηγανητές πατάτες με μυρωδικά και τυρί

2013-06-01
  • Prep Time:
  • Cook Time: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Λεμονάτος αρακάς με σελινόριζα

  • Σησαμένια μπισκότα με ταχίνι και βρώμη

Συστατικά  

 

12πατάτες baby ελαφρά βρασμένες και κομμένες στα 4,με τη φλούδα

1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1/3κ.γλ.garam masala (ινδικό μπαχαρικό, εναλλακτικά ρίξτε αντίστοιχη ποσότητα μπαχάρι ανακατεμένο με κύμινο)

Λάδι για το τηγάνισμα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί με τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο. Τηγανίζουμε τις γωνιές από τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών και τυριού για αμέσως, για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *