Loader

Χωριάτικες τηγανητές πατάτες με μυρωδικά και τυρί

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

  • Λεμονάτος αρακάς με σελινόριζα

  • Σησαμένια μπισκότα με ταχίνι και βρώμη

Συστατικά  

 

12πατάτες baby ελαφρά βρασμένες και κομμένες στα 4,με τη φλούδα

1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1/3κ.γλ.garam masala (ινδικό μπαχαρικό, εναλλακτικά ρίξτε αντίστοιχη ποσότητα μπαχάρι ανακατεμένο με κύμινο)

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί με τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο. Τηγανίζουμε τις γωνιές από τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών και τυριού για αμέσως, για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *