Χωριάτικες τηγανητές πατάτες με μυρωδικά και τυρί
2013-06-01- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 0λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
12πατάτες baby ελαφρά βρασμένες και κομμένες στα 4,με τη φλούδα
1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη
1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν
1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1/3κ.γλ.garam masala (ινδικό μπαχαρικό, εναλλακτικά ρίξτε αντίστοιχη ποσότητα μπαχάρι ανακατεμένο με κύμινο)
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί με τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο. Τηγανίζουμε τις γωνιές από τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις μεταφέρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών και τυριού για αμέσως, για να σερβίρουμε.