Loader

Χούμους με ψητό σκόρδο και πιπεριά Φλωρίνης

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1φλ.ρεβύθια βρασμένα

3κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Χυμό 1 λεμονιού

3σκελ.σκόρδο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου με τη φλούδα σε ένα αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C. Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τις ξεφλουδίζουμε. Τις βάζουμε στο multi μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Το σερβίρουμε με ωμά λαχανικά, κράκερς ή το αλείφουμε σε ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *