Loader

Χούμους με ψητό σκόρδο και πιπεριά Φλωρίνης

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

1φλ.ρεβύθια βρασμένα

3κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Χυμό 1 λεμονιού

3σκελ.σκόρδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου με τη φλούδα σε ένα αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C. Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τις ξεφλουδίζουμε. Τις βάζουμε στο multi μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Το σερβίρουμε με ωμά λαχανικά, κράκερς ή το αλείφουμε σε ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *