Loader

Χοιρινό σε μαρινάδα κέτσαπ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

 

800γρ.χοιρινό κομμάτι από λαιμό χωρίς κόκαλο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.κέτσαπ

Αλατοπίπερο

1/3φλ.μέλι

1/4φλ.σόγια σος

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το χοιρινό σε ανοξείδωτο σκεύος και από πάνω περιχύνουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Το κλείνουμε καλά με καπάκι και το ανακινούμε καλά να πάει παντού. Το αφήνουμε να μαριναριστεί 2 ώρες στο ψυγείο ή και όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα το μεταφέρουμε σε γάστρα και περιχύνουμε με τα υλικά που το μαρινάραμε καθώς και λίγο νερό ή ζωμό κρέατος. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 210C για 1 ώρα και 20 λεπτά. Βγάζουμε το καπάκι και με ένα κουτάλι βρέχουμε το κρέας με το ζουμί στο οποίο ψήνετε. Το αφήνουμε άλλα 10 λεπτά χωρίς καπάκι για να πάρει χρώμα. Το βάζουμε σε πιατέλα, το κόβουμε σε μερίδες και περιχύνουμε με σάλτσα που έχει μείνει μέσα στη γάστρα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.