Loader

Χοιρινό που περρίσεψε κάρυ

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

 

Συστατικά  

Χοιρινό ψητό που περρίσεψε ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.κάρυ
1μήλο τριμμένο
1κρεμμύδι τριμμένο
1φλ.κρέμα γάλακτος
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μήλο. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το κρεατάκι μας μόλις απορροφηθεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, σβήνουμε τη φωτιά και το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.