Loader

Χοιρινές μπριζόλες με χυμό μήλου

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:40 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  


4    μπριζόλες χοιρινές λαιμού
200γρ.κρέμα γάλακτος
2κ.σ.μουστάρδα καυτερή
1 κρεμμύδι τριμμένο
300ml χυμό μήλου
2 φύλλα δάφνης
1/2ματσάκι μαιντανό ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές. Βάζουμε λίγο λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε ελαφρά τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε ταψί. Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και να ξανθύνει. Ρίχνουμε το χυμό μήλου και τα φύλλα δάφνης και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τις μπριζολίτσες μας και σκεπάζουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ώρα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την μουστάρδα και τον μαιντανό. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και περιχύνουμε με το μείγμα της κρέμας γάλακτος. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή λαχανικά ψημένα στον ατμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *