Loader

Χοιρινά φιλετάκια με κόκκινο λάχανο και ξινόμηλα

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

6χοιρινά φιλετάκια

1καρότο κομμένο σε ροδέλες

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

3κ.σ.λάδι

3φλ.κόκκινο λάχανο χοντροκομμένο

2ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια

1φύλλο δάφνης

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

Μια πρέζα μοσχοκάρυδο

2φλ.κόκκινο κρασί

2φλ.ζωμός κρέατος

1κ.σ.θυμάρι και εξτρά για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά λάδι σε σκεύος που μπαίνει στο φούρνο και σοτάρουμε τα μπριζολάκια μα πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο , το φύλλο δάφνης και τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο. Ακουμπάμε πάνω στα λαχανικά τα μπριζολάκια και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι. Ψήνουμε άλλα 15 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο φρέσκο θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *