Χοιρινά φιλετάκια με κόκκινο λάχανο και ξινόμηλα
2013-06-09- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6χοιρινά φιλετάκια
1καρότο κομμένο σε ροδέλες
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
3κ.σ.λάδι
3φλ.κόκκινο λάχανο χοντροκομμένο
2ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια
1φύλλο δάφνης
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
2φλ.κόκκινο κρασί
2φλ.ζωμός κρέατος
1κ.σ.θυμάρι και εξτρά για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά λάδι σε σκεύος που μπαίνει στο φούρνο και σοτάρουμε τα μπριζολάκια μα πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο , το φύλλο δάφνης και τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο. Ακουμπάμε πάνω στα λαχανικά τα μπριζολάκια και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι. Ψήνουμε άλλα 15 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο φρέσκο θυμάρι.