Loader

Χοιρινά φιλετάκια με κόκκινο λάχανο και ξινόμηλα

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

6χοιρινά φιλετάκια

1καρότο κομμένο σε ροδέλες

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

3κ.σ.λάδι

3φλ.κόκκινο λάχανο χοντροκομμένο

2ξινόμηλα κομμένα σε κυβάκια

1φύλλο δάφνης

3σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

Μια πρέζα μοσχοκάρυδο

2φλ.κόκκινο κρασί

2φλ.ζωμός κρέατος

1κ.σ.θυμάρι και εξτρά για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά λάδι σε σκεύος που μπαίνει στο φούρνο και σοτάρουμε τα μπριζολάκια μα πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο , το φύλλο δάφνης και τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 30 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο. Ακουμπάμε πάνω στα λαχανικά τα μπριζολάκια και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι. Ψήνουμε άλλα 15 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο φρέσκο θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.