Loader

Χοιρινά μπριζολάκια με βερύκοκα & δαμάσκηνα

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:45 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

8χοιρινά μπριζολάκια λαιμού
1φλ.βερύκοκα και δαμάσκηνα ξερά
2 κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Θυμάρι
1 κουτάκι μπύρα ξανθιά

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα μπωλ τα κρεμμύδια και τα φρούτα και τα περιχύνουμε με την μπύρα, περίπου 20 λεπτά. Βάζουμε τα μπριζολάκια σε γάστρα και ρίχνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε με την μπύρα. Ρίχνουμε λαδάκι,αλατοπίπερο και θυμάρι. Συμπληρώνουμε ½ ποτηράκι νερό και ψήνουμε στους 220C για 1 ½ ώρα. Όταν είναι έτοιμο βγάζουμε τα μπριζολάκια και τα κρατάμε σε ζεστό μέρος. Βάζουμε τη σάλτσα που μένει σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε τα μπριζολάκια μαζί με τη σαλτσούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *