Loader

Φτερούγες παναρισμένες με κέτσαπ και τυρί

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

1/2κιλό φτερούγες κοτόπουλου

1φλ.κέτσαπ

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1φλ.γκούντα τριμμένο ή ότι τυρί προτιμάτε

Αλατοπίπερο

1κ.σ.κρεμμύδι σκόνη

½ κ.σ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τις φτερούγες και ρίχνουμε την κέτσαπ. Φοράμε γάντια μιας χρήσης και με τα χέρια μας ανακατεύουμε τις φτερούγες να πάει παντού η κέτσαπ. Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περνάμε μια μια τις φτερούγες από το μείγμα. Τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Τις σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *