Loader

Φτερούγες παναρισμένες με κέτσαπ και τυρί

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 35λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2κιλό φτερούγες κοτόπουλου

1φλ.κέτσαπ

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1φλ.γκούντα τριμμένο ή ότι τυρί προτιμάτε

Αλατοπίπερο

1κ.σ.κρεμμύδι σκόνη

½ κ.σ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.πάπρικα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα μπολ τις φτερούγες και ρίχνουμε την κέτσαπ. Φοράμε γάντια μιας χρήσης και με τα χέρια μας ανακατεύουμε τις φτερούγες να πάει παντού η κέτσαπ. Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περνάμε μια μια τις φτερούγες από το μείγμα. Τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Τις σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *