Φτερούγες παναρισμένες με κέτσαπ και τυρί
2013-06-09- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 35λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1/2κιλό φτερούγες κοτόπουλου
1φλ.κέτσαπ
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1φλ.γκούντα τριμμένο ή ότι τυρί προτιμάτε
Αλατοπίπερο
1κ.σ.κρεμμύδι σκόνη
½ κ.σ.σκόρδο σκόνη
1κ.σ.πάπρικα
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε σε ένα μπολ τις φτερούγες και ρίχνουμε την κέτσαπ. Φοράμε γάντια μιας χρήσης και με τα χέρια μας ανακατεύουμε τις φτερούγες να πάει παντού η κέτσαπ. Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περνάμε μια μια τις φτερούγες από το μείγμα. Τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Τις σερβίρουμε αμέσως.