Loader

Φτερούγες με σπιτική σάλτσα b.b.q.

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

400γρ.φτερούγες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Το ξύσμα ενός λεμονιού
λάδι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ.συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
4κ.σ.λάδι
3κ.σ.balsamico
5κ.σ.μέλι
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
3κ.σ.μυρωδικά(μαντζουράνα,ρίγανη,βασιλικός,εστραγκόν)
2κ.γλ.καγιέν
1/2κ.γλ.μπούκοβο
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για τη σαλτσα και τα βάζουμε σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα. Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα κρεμμύδια και το ξύσμα και από πάνω τις φτερούγες. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και το λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά Σερβίρετε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *