Loader

Φτερούγες κοτόπουλου με μανέστρα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  


500γρ.φτερούγες κοτόπουλου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1κ.γλ.μπαχάρι
1κ.γλ.ρίγανη
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
250γρ.κριθαράκι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τις φτερούγες. Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί λίγο προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νεράκι να καλύψει τις φτερούγες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μπαχάρι. Αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 30 λεπτά. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το κριθαράκι να χρυσίσει ελαφρά. Το ρίχνουμε σε ένα ταψί και από πάνω τις φτερούγες με τη σαλτσούλα του. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *