Loader

Φιλετάκια με σάλτσα πορτοκαλιού και μανιταριών

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

6χοιρινά φιλετάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.ρίγανη
1 1/2φλ.μανιτάρια φέτες
2κ.σ.μουστάρδα
1ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1/2ποτήρι λευκό κρασί
2κ.σ.μανιταρόσουπα σκόνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σοτάρουμε τα φιλετάκια σε λάδι στη κατσαρόλα καλά και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί , αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την ρίγανη. Μόλις απορροφήσει τα πολλά υγρά ρίχνουμε τα μανιτάρια , τη μουστάρδα, το χυμό πορτοκαλιού και λίγο νεράκι. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Διαλύουμε τη μανιταρόσουπα με ελάχιστο νεράκι και το ρίχνουμε στο τέλος του ψησίματος στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε με φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *