Loader

Φασόλια μαυρομάτικα με τόνο

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

1φλ.μαυρομάτικα φασόλια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1 σκελ.σκόρδο λιωμένη
1 κονσέρβα τόνου
6 ραπανάκια σε φετάκια
2 πιπεριές τουρσί ψιλ/νες
Ελιές
2κ.σ. σέλερι ψιλ/νο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
4κ.σ. λάδι
2κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.κουκουμάς
Αλατοπίπερο

Μπορείτε αντί για τόνο να βάλετε βρασμένες γαριδούλες ή mix θαλασσινών που θα βρείτε έτοιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα φασόλια μας. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα βαζάκι τα υλικά του dressing και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *