Loader

Φασολάδα με κρασί

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:10 ω
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

400γρ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.καυτερό
2καρότα
1κρεμμύδι
1/4ματσάκι μαιντανός
1/2φλ.σέλινο
1φλ.χυμός ντομάτας
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Γαλοτύρι ή φέτα για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στο mutli το κρεμμύδι, τα καρότα, τον μαιντανό, το σέλινο και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε στη χύτρα τα φασόλια, τα πολτοποιημένα λαχανικά, το χυμό ντομάτας, το αλατοπίπερο, το καυτερό και το κρασί και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκεύης σας. Εναλλακτικά βάζετε τα φασόλια με μπόλικο νερό σε μια κατσαρόλα και τα αφήνετε να βράσουν 20 λεπτά. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά που βάλαμε και στη χύτρα και τα σιγοβράζουμε άλλα 50 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το λάδι , ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μια κουταλιά γαλοτύρι σε κάθε πιάτο.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *