Loader

Τυλιγμένα μοσχαρίσια φιλέτα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

3μοσχαρίσια φιλέτα περίπου 200γρ.το καθένα
6φέτες μπείκον
3φέτες γκούντα
Λάδι
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ακουμπάμε σε κάθε φιλέτο από μια φέτα τυρί. Τα τυλίγουμε με 2 φέτες μπέικον το καθένα και αν φεύγουν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οδοντογλυφίδες για να σταθεί το μπέικον. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε μέσα τα φιλέτα. Ψήνουμε 12-13 λεπτά, κάθε πλευρά σε χαμηλή φωτιά. Μπορούμε κάθε φορά που τα γυρίζουμε να ακουμπάμε από πάνω ένα καπάκι για να ψηθούν καλύτερα και περισσότερο. Τα σερβίρουμε ζεστά με σπιτικό πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *