Τσένταρ κράκερς
2013-07-06- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1 1/2 φλ.τσένταρ τριμμένο
4κ.σ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3/4φλ.αλεύρι
1πρέζα αλάτι
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.σ.γάλα
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Ανακατεύουμε με τα χέρια πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή και ομοιόμορφη ζύμη. Την κάνουμε ένα μακρύ και λεπτό μπαστούνι. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε πολύ λεπτά κομμάτια από το μπαστούνι και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως πάνω σε σχάρα ώστε να γίνουν τραγανά. Τα μεταφέρουμε σε αεροστεγές βάζο ή σκεύος για να διατηρηθούν περισσότερο.