Τριγωνάκια με αρακά και φέτα
2013-05-31- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1φλ.αρακάς κατ/νος
4αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.δυόσμος ξερός
1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο
120γρ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι για το τάψι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ τον αρακά, με το κρεμμυδάκι και τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Ρίνχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε λάδι σε στρογγυλό ταψάκι και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα αυγών. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, κόβουμε σε τριγωνάκια και σερβίρουμε.