Loader

Το ψαρονέφρι της Άντζελας

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

1kg ψαρονέφρι κομμένο σε κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

1πιπεριά κόκκινη και 1 πορτοκαλί κομμένες σε λωρίδες

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

200ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές λάδι σε βαθιά κατσαρόλα ή αντικολλητικό τηγάνι Σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και έπειτα το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τις πιπεριές και αφού αρχίσουν να μαλακώνουν ξαναρίχνουμε μέσα το κρέας. Συμπληρώνουμε 1/2φλ.νερό και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 30 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το μάτι. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον μισό μαϊντανό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και πασπαλίζοντας με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.