Loader

Το πιο αφράτο κέικ με κομματάκια σοκολάτας

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:15 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

3αυγά

1φλ.αραβοσιτέλαιο

2φλ.ζάχαρη

2μεγάλα κολοκυθάκια τριμμένα

3φλ.αλεύρι

1σφηνάκι κουαντρώ ή κονιάκ

1κ.γλ.σόδα

3κ.γλ.κανέλα

Μια πρέζα αλάτι

1βανίλια

150γρ.κομματάκια σοκολάτας

Βούτυρο για τη φόρμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τα αυγά, το λάδι και τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα ένα και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και με μια σπάτουλα ρίχνουμε και ανακατεύουμε και τη σοκολάτα. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *