Loader

Τορτελίνια Mac’ n Cheese με pesto

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

1πακέτο τορτελίνια

1/2φλ.Pesto έτοιμο ή σπιτικό

Αλατοπίπερο

1/3φλ.ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη

200ml κρέμα γάλακτος

2κ.σ.βούτυρο

3κ.σ.αλεύρι

1πρέζα μοσχοκάρυδο

1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε χαμηλή μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία και ρευστή κρέμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε το pesto , τα τορτελίνια και το μισό τυρί και τα ανακατεύουμε. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και την ψίχα ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 με 20 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *