Τορτίγια με τονοσαλάτα κάρυ
2013-07-07- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 5λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
3τορτίγιες
1τόνος σε λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός 1/2λεμονιού
1κ.σ.κάρυ
1/3φλ.τυρί κρέμα
1/3φλ.μαγιονέζα
1φλ.γκούντα τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον τόνο, με τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα, το κάρυ, το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού. Μοιράζουμε σε κάθε τορτίγια το τυρί και την τονοσαλάτα και τις διπλώνουμε σε πακετάκι, πρώτα τις 2 πλευρές και έπειτα τις άλλες 2 από πάνω τους. Τις ψήνουμε στην τοστιέρα για 3-4 λεπτά και τις σερβίρουμε αμέσως.