Loader

Τορτίγια με τονοσαλάτα κάρυ

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

Συστατικά  

 

3τορτίγιες

1τόνος σε λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμός 1/2λεμονιού

1κ.σ.κάρυ

1/3φλ.τυρί κρέμα

1/3φλ.μαγιονέζα

1φλ.γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον τόνο, με τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα, το κάρυ, το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού. Μοιράζουμε σε κάθε τορτίγια το τυρί και την τονοσαλάτα και τις διπλώνουμε σε πακετάκι, πρώτα τις 2 πλευρές και έπειτα τις άλλες 2 από πάνω τους. Τις ψήνουμε στην τοστιέρα για 3-4 λεπτά και τις σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.