Loader

Τηγανητή αραβική πίτσα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Καλαμποκόπιτα με χόρτα και ανθότυρο

Συστατικά  

 

2αραβικές πίτες

2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

1φλ.τυρί τριμμένο της αρεσκείας

Λίγο λάδι για το τηγάνι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

1/2φλ.κέτσαπ

1κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.θυμάρι

1/2κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.βασιλικός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο multi και τα χτυπάμε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο και τα μανιτάρια. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα φυλάμε στην άκρη. Αλείφουμε τις πίτες με τη σάλτσα και τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι που έχουμε ζεστάνει . Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί. Μοιράζουμε το μείγμα λουκάνικου και μόλις λιώσει το τυράκι κατεβάζουμε από τη φωτιά. Την σερβίρουμε ζεστή όπως είναι ή την κάνουμε ρολό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.