Loader

Τηγανητές λουκανικομπουκιές

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

1φλ.αλεύρι

1φλ.ξινόγαλα

1κ.σ.μουστάρδα

Μια πρέζα αλάτι

4λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα στα 4

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.κάρυ σκόνη

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το ξινόγαλα, το αλάτι, το κάρυ, τη μουστάρδα και το μπούκοβο. Μόλις γίνουν ένα ομοιόμορφος χυλός ρίχνουμε λίγα λίγα τα λουκάνικα να πάει παντού ο χυλός και τα ρίχνουμε ένα ένα σε καυτό λάδι. Τα τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τις λουκανικομπουκιές ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *