Loader

Τηγανητά λουκάνικα με μανιτάρια ρόκα και ψωμί

2013-06-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

2λεπτά λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

1 ½ φλ.φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/3φλ.λευκό κρασί

1/2κ.σ.θυμάρι

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί τηγανισμένο και κομμένο σε κύβους

1/2ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Τηγανίζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε πάλι μέσα τα λουκάνικα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι. Τα αφήνουμε μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά, περίπου 15 λεπτά. Μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το τηγανισμένο ψωμί και τη ρόκα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *