Τηγανητά λουκάνικα με μανιτάρια ρόκα και ψωμί
2013-06-01- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία
(4.5 / 5)
2 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2λεπτά λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1 ½ φλ.φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/3φλ.λευκό κρασί
1/2κ.σ.θυμάρι
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί τηγανισμένο και κομμένο σε κύβους
1/2ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Τηγανίζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε πάλι μέσα τα λουκάνικα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι. Τα αφήνουμε μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά, περίπου 15 λεπτά. Μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το τηγανισμένο ψωμί και τη ρόκα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.