Loader

Τηγανίτες με καρότα,κύμινο και φέτα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

3 καρότα χοντροτριμμένα
2κ.γλ.κύμινο
100γρ.φέτα θρυμματισμένη
5κ.σ.αλέυρι
2 αυγά
1 κρεμμύδι τριμμένο
αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200γρ.γιαούρτι
αλατοπίπερο
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το τριμμένο καρότο, με το αλεύρι,τα αυγά, το κύμινο,αλατοπίπερο, την θρυμματισμένη φέτα,το κρεμμύδι και ελάχιστο νεράκι μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό στο τηγάνι. Της τηγανίζουμε 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Για το αρωματικό μας γιαουρτάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον μαιντανό και λίγο αλατοπίπερο. Σερβίρουμε τις τηγανίτες συνοδεία με το αρωματικό γιαούρτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.