Loader

Τηγανίτες με καρότα,κύμινο και φέτα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

3 καρότα χοντροτριμμένα
2κ.γλ.κύμινο
100γρ.φέτα θρυμματισμένη
5κ.σ.αλέυρι
2 αυγά
1 κρεμμύδι τριμμένο
αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200γρ.γιαούρτι
αλατοπίπερο
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το τριμμένο καρότο, με το αλεύρι,τα αυγά, το κύμινο,αλατοπίπερο, την θρυμματισμένη φέτα,το κρεμμύδι και ελάχιστο νεράκι μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε κουταλιές από το χυλό στο τηγάνι. Της τηγανίζουμε 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Για το αρωματικό μας γιαουρτάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον μαιντανό και λίγο αλατοπίπερο. Σερβίρουμε τις τηγανίτες συνοδεία με το αρωματικό γιαούρτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *