Τηγανίτες με ελιές και μυζήθρα
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 5λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1φλ.αλεύρι
1αυγό
1πρέζα αλάτι
1πρέζα ζάχαρη
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
1φλ.γάλα
3κ.σ.βούτυρο λιωμένο
1/3φλ.ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι ψιλ/νο
1/3φλ.μυζήθρα τριμμένη
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα 7 πρώτα υλικά. Προσθέτουμε τις ελιές και τη μυζήθρα και ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα βρεγμένο κουτάλι της σούπας ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι σε λίγη απόσταση μεταξύ τους. Τις τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε αμέσως ζεστές.