Loader

Τηγανίτες με ελιές και μυζήθρα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής:
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1φλ.αλεύρι

1αυγό

1πρέζα αλάτι

1πρέζα ζάχαρη

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1φλ.γάλα

3κ.σ.βούτυρο λιωμένο

1/3φλ.ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι ψιλ/νο

1/3φλ.μυζήθρα τριμμένη

Λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα 7 πρώτα υλικά. Προσθέτουμε τις ελιές και τη μυζήθρα και ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα βρεγμένο κουτάλι της σούπας ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι σε λίγη απόσταση μεταξύ τους. Τις τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε αμέσως ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *