Loader

Τηγανίτες με ελιές και μυζήθρα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Γλυκοπατάτα tex mex

  • Mπανανογλυκό με καρύδα

Συστατικά  

 

1φλ.αλεύρι

1αυγό

1πρέζα αλάτι

1πρέζα ζάχαρη

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1φλ.γάλα

3κ.σ.βούτυρο λιωμένο

1/3φλ.ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι ψιλ/νο

1/3φλ.μυζήθρα τριμμένη

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα 7 πρώτα υλικά. Προσθέτουμε τις ελιές και τη μυζήθρα και ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα βρεγμένο κουτάλι της σούπας ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι σε λίγη απόσταση μεταξύ τους. Τις τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε αμέσως ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.