Loader

Τα λουκάνικα της στιγμής

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

3 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

10λουκάνικα Φραγκφούρτης μικρά
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Ρίγανη
2κ.σ.μουστάρδα
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1/2ποτήρι κρέμα γάλακτος

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Αφήνουμε να σιγοψηθούμε περίπου 15 λεπτά και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε , κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τέλος την κρέμα γάλακτος. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *