Loader

Ταρτίνες με λουκάνικο και αυγό

2013-05-31
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 20λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

1φύλλο σφολιάτας
2κ.σ.γραβιέρα τριμμένη
4αυγά
2 λουκάνικα της προτίμησης σας(γίνεται πολύ νόστιμος και πικάντικος μεζές για μπύρα με λουκάνικο chorizo)κομμένα σε ροδέλες
αλατοπίπερο

Method

Step 1

Κόβουμε τη σφολιάτα σε 4 τετράγωνα σφολιατίνια. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τις ψήνουμε 5-10 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε το τυράκι. Ρίχνουμε μερικές ροδέλες λουκάνικο και σπάμε στο κέντρο από ένα αυγό. Για να μην φύγει το αυγό από το κέντρο αν θέλουμε μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα πιέζουμε λίγο στο κέντρο να σπάσει εκεί η σφολιάτα και να κάνει λακουβίτσα. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδοκοκκινήσει η σφολιάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *