Loader

Ταρτάκια με μπρόκολο και πατάτα σε βάση κράκερς

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Καλαμποκόπιτα με χόρτα και ανθότυρο

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

1μεγάλη πατάτα βρασμένη και κομμένη σε κυβάκια

1/2φλ.γάλα

1αυγό χτυπημένο

1κ.σ.μουστάρδα

3.4φλ.γκούντα τριμμένο

1φλ.μπρόκολο βρασμένο και χωρισμένο σε πολύ μικρές τουφίτσες

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΡΑΚΕΡΣ

1 ½ φλ.κράκερς τριμμένα στο multi

4κ.σ.βούτυρο λιωμένο

1/2φλ.ζεστό νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη βάση και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα 10 αντικολλητικές θήκες για ταρτάκια. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε το αυγό, το γάλα, το τυρί, τη μουστάρδα, τον μαϊντανό και λίγο αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα το μπρόκολο και την πατάτα και ανακατεύουμε ξανά. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα ταρτάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τα ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *