Loader

Τάρτα πέστο ντομάτα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

  • Brownies μερέντας χωρίς αυγά

Συστατικά  

 

1φύλλο σφολιάτα

200γρ.τυρί κρέμα

20ντοματίνια κομμένα στη μέση

Λάδι

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

4κ.σ.έτοιμο pesto

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα το φύλλο. Αλείφουμε με το πέστο τις 4 άκρες της σφολιάτας και τις γυρίζουμε όμορφα προς τα μέσα. Αλείφουμε το υπόλοιπο φύλλο με το τυρί κρέμα και στρώνουμε ένα ένα τα κομμένα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και λαδώνουμε ελαφρά όσο από τη σφολιάτα είναι γύρω από τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια.

 

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *