Loader

Τάρτα πέστο ντομάτα

2013-05-31
-πέστο-ντομάτα-πέστο-ντομάτα-1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1φύλλο σφολιάτα

200γρ.τυρί κρέμα

20ντοματίνια κομμένα στη μέση

Λάδι

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

4κ.σ.έτοιμο pesto

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα το φύλλο. Αλείφουμε με το πέστο τις 4 άκρες της σφολιάτας και τις γυρίζουμε όμορφα προς τα μέσα. Αλείφουμε το υπόλοιπο φύλλο με το τυρί κρέμα και στρώνουμε ένα ένα τα κομμένα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και λαδώνουμε ελαφρά όσο από τη σφολιάτα είναι γύρω από τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *