Σφουγγάτο με φέτα Μυτιλήνης
2013-06-03- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
2πατάτες βρασμένες και ψιλ/νες
1κολοκυθάκι ψιλ/νο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
5αυγά χτυπημένα
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη
Φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το ξερό και τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από τα λαχανικά. Βάζουμε τα αυγά σε μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα αρωματικά,τα τυριά ,αλατοπίπερο και το μείγμα πατάτας. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά Ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνό περίπου 40 λεπτά.