Loader

Σφουγγάτο με φέτα Μυτιλήνης

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

2πατάτες βρασμένες και ψιλ/νες

1κολοκυθάκι ψιλ/νο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος

1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

5αυγά χτυπημένα

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1/2φλ.γραβιέρα τριμμένη

Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το ξερό και τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από τα λαχανικά. Βάζουμε τα αυγά σε μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα αρωματικά,τα τυριά ,αλατοπίπερο και το μείγμα πατάτας. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά Ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνό περίπου 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.