Loader

Συκώτι με terriyaki sauce και βασιλικό

2013-06-10
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 60λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

600gr.συκώτι μοσχαρίσιο

Λάδι

Αλατοπίπερο

6-7καυτερές πιπεριές τουρσί

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κ.σ.βασιλικός ξερός

Χυμός 1 λεμονιού

5κ.σ.terriyaki sauce

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια από το συκώτι. Ρίχνουμε το σκόρδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και προσθέτουμε τις καυτερές πιπεριές. Γεμίζουμε με χλιαρό νερό να τα καλύψει καλά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Περιχύνουμε τη teriyaki sauce και σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *