Loader

Συκώτι με terriyaki sauce και βασιλικό

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

600gr.συκώτι μοσχαρίσιο

Λάδι

Αλατοπίπερο

6-7καυτερές πιπεριές τουρσί

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κ.σ.βασιλικός ξερός

Χυμός 1 λεμονιού

5κ.σ.terriyaki sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια από το συκώτι. Ρίχνουμε το σκόρδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και προσθέτουμε τις καυτερές πιπεριές. Γεμίζουμε με χλιαρό νερό να τα καλύψει καλά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Περιχύνουμε τη teriyaki sauce και σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *