Loader

Συκώτι με χυμό πορτοκαλιού

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 πορτοκαλιού
Χυμό 2 λεμονιών
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και το πορτοκαλιου και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε νερό ννα καλύψει τελείως το συκώτι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα. Σερβίρουμε το συκώτι ζεστό κομμένο σε λωρίδες με λευκό ρυζάκι και σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *